"Чудеса и хреновины! Передай дальше..." (pan_baklazhan) wrote,
"Чудеса и хреновины! Передай дальше..."
pan_baklazhan

Кріпота та милота по-берегівськи

Почну з кріпоти: се Берегсас, мої камради. Сфоткано на базі прийому брухту.





А тепер - недільної милоти у стрічку. Хоча, насправді, тут протиречиві почуття. Берегово нині буквально завалене аличою - її практично ніхто не збирає (окрім туристів), не їсть, не варить компотів та варення, не жене самогонки*. Чомусь в місцевій (що угорській, що в інших суміжних) кухні нема такого ставлення до аличі, як на Кавказі. А шкода...



* - маю зазначити, сам я експериментував із палінкою з аличі, смак хороший, але через кислоту сировини процес потребує багато цукру
Tags: Берегово, Берегсас, Будні гарболога, Хвейс-бучне, самогон-вино-пиво
Subscribe

  • Експерти, маєте день на підготовку!

    Головний Деміург української журналістики обіцяє на 15 березня якусь гіперсенсаційну новину. Ерго, завтра всіх експертів чекає важкий день. Треба б…

  • Бійці і Цицька

    Днями натрапив на нічний ТБ-показ "Бійцівського клубу". Культовий був фільм, скіки народу взяли собі тоді нік на честь Тайлера... Кажуть,…

  • Згадуючи 90-ті

    Славетні 90-ті для мене дуже амбівалентні. З одного боку, це була Золота доба цивілізованого людства, після яких відбувся "поворот не…

  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic
  • 5 comments